Career Paths

INFORMACIJE O KOMPANIJI

Career Paths d.o.o. Vodeća kancelarija za obrazovanje u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji.

Mi te vodimo kroz tvoje odluke o akademskom obrazovanju i karijeri.

PRISTUP

Strast + iskustvo = rezultati

Zalažemo se da podstaknemo radoznalost i istinski entuzijazam kod naših učenika i pružimo im priliku i sistem podrške da pronađu svoj put i razviju strast i veštine koje će ih izdvojiti.

Verujemo u učenje putem iskustva i podstičemo studente i njihove porodice da oblikuju i transformišu svoja akademska i životna iskustva u iskustvo učenja koje će studente dovesti do povećanja svesti, postavljanja jasnih ciljeva i donošenja odluka u nezavisnom akademskom životu.

LIČNI RAZVOJ

Poboljšavamo lični razvoj identifikovanjem sposobnosti i talenata, kao i sposobnošću da odlučimo koji put je pravi za svakog pojedinca.

ALATI

Cilj nam je da naučimo odgovarajuće i inovativne alate i metode koji se koriste za analizu ličnih vrednosti, sticanje samosvesti, prepoznavanje interesa i veština za fokusiranje i učenje iz iskustva.

CILJEVI

Zajedno gradimo i razvijamo idealne personalizovane akademske i karijerne staze za pojedince. Svakog našeg učenika (i njegovu porodicu) prati profesionalni individualni pristup.

Career Paths

DODATNE USLUGE

Imamo pravi pristup i način razmišljanja da bismo otkrili sledeću veliku priliku.

Vodimo računa da vaša iskustva u učenju budu srce i duša vašeg obrazovanja.

Pomažemo vam da pronađete svoje lične ciljeve.

Zajedno prilagođavamo putokaz vašim ciljevima.

Možemo vam pomoći u bilo kom aspektu vašeg obrazovnog puta.

Letnja iskustva i programi

Škole stranih jezika

Srednjoškolska karijera i internati

Osnovni programi

Postdiplomski programi

Radno iskustvo

Bećemo tu da vam pružimo podršku tokom vašeg puta.

Širok spektar naših usluga kao i prilagođene cene nude fleksibilnost porodicama sa specifičnim potrebama ili finansijskim ograničenjima.

U Career Pathsu, naši konsultanti rade rame uz rame sa vama kako biste:

Career Paths

TIM

tim srb

tim srb

Dolly Predović

Osnivač i direktor Career Paths Hrvatska

tim srb

Jasmina Bagarić

Suosnivač Career Paths Hrvatska

tim srb

Josipa Bagarić

CEO Career Paths d.o.o.

tim srb

Giorgio Consoli

Associate Certified Coach (ACC)

Dolly Predović

Dolly Predović osnovala je Career Paths 2012. kada je odlučila da ostavi svoju akademsku karijeru u finansijama kako bi se posvetila preduzetništvu i izgradila konsultantsku firmu na polju edukacije. Njena strast prema obrazovanju učvrstila se za period više od 20 godina akademskog života tokom kojeg je Dolly primarno predavala, a onda i pomagala mnogim mladim ljudima prilikom ulaska u poslovni svet. Dolly je bila profesor na katedri za finansije SDA u Bocconiju gde je svoju akademsku karijeru zaključila kao Rukovidilac magistra korporativnih financija. 1990. godine učestvovala je u planiranju i realizaciji prvog međunarodnog programa na Bocconi Univerzitetu - Master u međunarodnoj ekonomiji i menadžmentu (MIEM) koji je otvorio put drugim međunarodnim programima na uviverzitetu. Bila je rukovodilac međunarodnog sektora za obrazovanje i profesor korporativnih finansija i vrednovanja na prestižnom SDA Bocconiju. Objavila je nekoliko stručnih knjiga i članaka najviše na temu evaluiranja brenda.
Takođe je samostalni savetnik u Pirelli RE, a trenutno je i član Nadzornog odobra u dve banke (jednoj u Hrvatskoj i jednoj u Crnoj Gori) i Hrvatskom Telekomu (delu Deutche Telekom grupe)
Trenutno je predsednica Odbora za obrazovanje američke privredne komore u Italiji i radi na istraživanju polja zapošljavanja i međunarodne edukacije u sklopu CHEI (centar za visoko obrazoavanje) pri UCSC - (Katoličkom fakultetu).

Jasmina Bagarić

Jasmina Bagarić je suosnivač Career Paths Hrvatska s misijom podsticanja mladih talenata u celoj regiji kako bi ostvarili svoje snove i našli svoj vlastiti obrazovni i akademski put. Jasmina je, takođe, poznata i kao preduzetnica i vrlo uspešan storyteller. Živeći u inostranstvu godinama, u potpunosti je iskusila čari života u: SAD-u, Grčkoj, Italiji i Španiji. Kada je, prije desetak godina, odlučila da se vrati u Hrvatsku otvorila je multibrend trgovinu Clan u centru Zagreba koja na jednom mestu uspešno okuplja poznate brendove i najnovije svetske trendove. 2013.godine Jasmina je došla na ideju kako podići dezerete na novu nivo. Uspešno je osmislila i realizovala koncept Magnolia Slastica. Od jedne male poslastičarnice, Magnolia je prerasla u tri prelepa zagrebačka kafića čiji su enterijeri u Zagrebu poznati kao istaknuti radovi domaćih arhitekata i dizajnera i poznate Instagram kulise. Magnolia poslastice daleko su poznate po svojim ukusnim slatkišima koje, osim toga, izgledaju spektakularno i uvek drugačije, a neizostavni su element svakog eventa. Jasmina sigurno zna kako uspešno kombinovati: edukaciju, modu, tortu za doručak, a istovremeno biti majka troje prekrasne dece, svakom pomoći i biti na raspolaganju.

Josipa Bagarić

Josipa Bagarić je CEO Career Paths d.o.o. a u tim donosi više od 10 godina međunarodnog iskustva rada u ljudskim resursima. Pre osnivanja Career Pathsa Josipa je radila u koroporacijama, osiguranju, sektoru maloprodaje, start up kompanijama, a samo neke od njih su: Allianz SE, Raplph Lauren (u Munchenu, Ženevi i New Yorku) te Kickz.com (u vlasništvu Playhard GmbHa) Njena stručnost posebno dolazi do izražaja u područjima: razvoja talenata, treniranja visokog menadžmenta, unapređenja procesa, odnosa među zaposlanicima, zapošaljavanja i fokusu na puni privatno-poslovni krug zaposlenih.

Giorgio Consoli

Giorgio je Associate Certified Coach (ACC) u sklopu International Coaching Federation (ICF). Magistrirao je humanističke nauke i radi u sklopu Career pathsa od njegovog nastanka 2014. godine. Odrastajući uz majku učiteljicu ceo život bio je vezan za edukaciju. Kao student, radio je na raznim novinarskim praksama (radio, TV, i print) ali s vremenom je započeo drugačiji put koji ga je odveo do predavača međunarodnim studentima na Univerzitetu Bocconi. Ima široku lepezu interesovanja, a samo neka od njih su: putovanja, muzika i pozorište, a bavi se i plivanjem koje kombinuje sa jogom i popularnim trekkingom.

Career Paths

CAREER PATHS ISKUSTVO