Career Paths

INFORMACIJE O KOMPANIJI

Career Paths d.o.o. Vodeća kancelarija za obrazovanje u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji.

Mi te vodimo kroz tvoje odluke o akademskom obrazovanju i karijeri.

PRISTUP

Strast + iskustvo = rezultati

Nastojimo da podstaknemo znatiželju i istinski entuzijazam kod naših učenika te im pružiti priliku i sistem podrške da pronađu svoj put i razviju strast i vještine koje će ih izdvojiti.

Vjerujemo u učenje putem iskustva te podstičemo studente i njihove porodice da oblikuju i transformišu svoja akademska i životna iskustva u iskustvo učenja koje će učenike dovesti do povećanja svijesti, postavljanja ciljeva i odlučivanja u nezavisnom akademskom životu.

LIČNI RAZVOJ

Poboljšavamo lični razvoj identifikovanjem sposobnosti i talenta kao i sposobnošću odlučivanja koji je put ispravan za svakog ponaosob.

ALATI

Cilj nam je naučiti prikladne i inovativne alate i metode koji se koriste za analizu sopstvenih vrijednosti, sticanje samosvijesti, prepoznavanje interesa i vještina za fokusiranje i učenje iz iskustva.

CILJEVI

Zajedno gradimo i razvijamo idealne personalizovane akademske i karijerne puteve za pojedince. Svakog našeg učenika (i njegovu porodicu) prati profesionalni individualni pristup.

Career Paths

DODATNE USLUGE

Imamo pravi pristup i način razmišljanja kako bismo otkrili sljedeću veliku priliku. Pazimo da su vaša iskustva učenja srce i duša vašeg obrazovanja. Mi vam pomažemo da pronađete vaše osobne ciljeve. Zajedno prilagođavamo vaš putokaz vašim ciljevima. Možemo vam pomoći u bilo kojem aspektu vašeg obrazovnog puta.

Ljetna iskustva i programi

Škole stranih jezika

Srednjoškolska karijera i internati

Preddiplomski programi

Diplomski programi

Radno iskustvo

I bićemo uz vas da vas vodimo po vašem putu.

Čitav spektar naših usluga kao i raznolik niz cjenovnih bodova nudi fleksibilnost roditeljima sa specifičnim potrebama ili finansijskim ograničenjima.

U Career Pathsu, naši savjetnici rade rame uz rame s vama kako biste:

Career Paths

TIM

tim mne

tim mne

Dolly Predović

Osnivač i direktor Career Paths Hrvatska

tim mne

Jasmina Bagarić

Suosnivač Career Paths Hrvatska

tim mne

Josipa Bagarić

CEO Career Paths d.o.o.

tim mne

Giorgio Consoli

Associate Certified Coach (ACC)

Dolly Predović

Dolly Predović osnovala je Career Paths 2012. kada je odlučila da ostavi svoju akademsku karijeru u finansijama kako bi se posvetila preduzetništvu i izgradila konsultantsku firmu na polju edukacije. Njena strast prema obrazovanju učvrstila se za period više od 20 godina akademskog života tokom kojeg je Dolly primarno predavala, a onda i pomagala mnogim mladim ljudima prilikom ulaska u poslovni svijet. Dolly je bila profesor na katedri za finansije SDA u Bocconiju gdje je svoju akademsku karijeru zaključila kao Rukovidilac magistra korporativnih financija. 1990. godine učestvovala je u planiranju i realizaciji prvog međunarodnog programa na Bocconi Univerzitetu - Master u međunarodnoj ekonomiji i menadžmentu (MIEM) koji je otvorio put drugim međunarodnim programima na uviverzitetu. Bila je rukovodilac međunarodnog sektora za obrazovanje i profesor korporativnih finansija i vrednovanja na prestižnom SDA Bocconiju. Objavila je nekoliko stručnih knjiga i članaka najviše na temu evaluiranja brenda. Takođe je samostalni savjetnik u Pirelli RE, a trenutno je i član Nadzornog odobra u dvjema bankama (jednoj u Hrvatskoj i jednoj u Crnoj Gori) i Hrvatskom Telekomu (dijelu Deutche Telekom grupe) Trenutno je predsjednica Odbora za obrazovanje američke privredne komore u Italiji i radi na istraživanju polja zapošljavanja i međunarodne edukacije u sklopu CHEI (centar za visoko obrazoavanje) pri UCSC - (Katoličkom fakultetu).

Jasmina Bagarić

Jasmina Bagarić je suosnivač Career Paths Hrvatska s misijom podsticanja mladih talenata u cijeloj regiji kako bi ostvarili svoje snove i našli svoj vlastiti obrazovni i akademski put. Jasmina je, takođe, poznata i kao preduzetnica i vrlo uspješan storyteller. Živeći u inostranstvu godinama, u potpunosti je iskusila čari života u: SAD-u, Grčkoj, Italiji i Španiji. Kada je, prije desetak godina, odlučila da se vrati u Hrvatsku otvorila je multibrend trgovinu Clan u centru Zagreba koja na jednom mjestu uspješno okuplja poznate brendove i najnovije svjetske trendove. 2013.godine Jasmini je došla na ideju kako podići dezerete na novu nivo. Uspješno je osmislila i realizovala koncept Magnolia Slastica. Od jedne male slastičarnice, Magnolia je prerasla u tri prelijepa zagrebačka kafića čiji su enterijeri u Zagrebu poznati kao istaknuti radovi domaćih arhitekata i dizajnera i poznate Instagram kulise. Magnolia slastice daleko su poznate po svojim ukusnim slatkišima koje, osim toga, izgledaju spektakularno i uvijek drugačije, a neizostavni su element svakog eventa. Jasmina sigurno zna kako uspješno kombinovati: edukaciju, modu, tortu za doručak, a istovremeno biti majka troje prekrasne djece, svakom pomoći i biti na raspolaganju.

Josipa Bagarić

Josipa Bagarić je CEO Career Paths d.o.o. a u tim donosi više od 10 godina međunarodnog iskustva rada u ljudskim resursima. Prije osnivanja Career Pathsa Josipa je radila u koroporacijama, osiguranju, sektoru maloprodaje, start up kompanijama, a samo neke od njih su: Allianz SE, Raplph Lauren (u Munchenu, Ženevi i New Yorku) te Kickz.com (u vlasništvu Playhard GmbHa) Njena stručnost posebno dolazi do izražaja u područjima: razvoja talenata, treniranja visokog menadžmenta, unaprijeđenja procesa, odnosa među zaposlanicima, zapošaljavanja i fokusu na puni privatno-poslovni krug zaposlenih.

Giorgio Consoli

Giorgio je Associate Certified Coach (ACC) u sklopu International Coaching Federation (ICF). Magistrirao je humanističke nauke i radi u sklopu Career pathsa od njegovog nastanka 2014. godine. Odrastajući uz majku učiteljicu cijeli život bio je vezan za edukaciju. Kao student, radio je na raznim novinarskim praksama (radio, TV, i print) ali s vremenom je započeo drugačiji put koji ga je odveo do predavača međunarodnim studentima na Univerzitetu Bocconi. Ima široku lepezu interesovanja, a samo neka od njih su: putovanja, muzika i pozorište, a bavi se i plivanjem koje kombinuje sa jogom i popularnim trekkingom.

Career Paths

CAREER PATHS ISKUSTVO