Career Paths

O NAMA

Career Paths d.o.o. t je vodeći ured za obrazovanje u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj gori i Srbiji.

Mi smo tu kako bismo te poveli kroz put tvog obrazovanja i izgradnje karijere.

PRISTUP

Strast + iskustvo = rezultati

Nastojimo potaknuti znatiželju i istinski entuzijazam kod naših učenika te im pružiti priliku i sustav podrške da pronađu svoj put i razviju strast i vještine koje će ih izdvojiti od njihovih vršnjaka.

Mi vjerujemo u cjeloživotno učenje preko iskustva te potičemo učenike i njihove obitelji da svoja životna iskustva primjene u obrazovni sustav što će ih zasigurno dovesti do povećanja svijesti o samima sebi, postavljanja ciljeva i donošenja odluka u samostalnom akademskom životu.

OSOBNI RAZVOJ

Poboljšavamo osobni razvoj učenika uočavanjem njihovih sposobnosti i talenta te zajedničkim sposobnostima kreiramo ispravni, individualizirani obrazovni put za svakog ponaosob.

ALATI

Cilj nam je naučiti i primijeniti prikladne i inovativne alate i metode te ih primijeniti na analizu osobnih vrijednosti, stjecanje samosvijesti, prepoznavanje interesa i vještina za fokusiranje i učenje iz iskustva.

CILJEVI

Zajedno gradimo i razvijamo idealne personalizirane akademske i karijerne putove za pojedince. Svakog našeg učenika (i njegovu obitelj) prati profesionalni individualni pristup.

Career Paths

DODATNE USLUGE

Mi imamo pravi pristup i način razmišljanja kako bismo otkrili vašu sljedeću veliku priliku.

Pazimo na to da su vaša iskustva učenja, srce i duša vašeg obrazovanja.

Mi vam pomažemo doseći vaše osobne ciljeve.

Zajedno prilagođavamo vaš put vašim ciljevima.

Možemo vam pomoći u bilo kojem aspektu vašeg obrazovnog puta.

Ljetna iskustva i programi

Škole stranih jezika

Srednjoškolske karijere i internati

Preddiplomski programi

Diplomski programi

Radno iskustvo

I bit ćemo uz vas kako bismo vas vodili i usmjeravali na vašem putu. 

Čitav spektar naših usluga kao i raznolik niz cjenovnih bodova nudi fleksibilnost obiteljima sa specifičnim potrebama ili financijskim ograničenjima.

U Career Pathsu, naši savjetnici rade rame uz rame s vama kako biste:

Career Paths

TIM

tim cro

tim cro

Dolly Predović

Osnivač Career Paths Hrvatska

tim cro

Jasmina Bagarić

Suosnivač Career Paths Hrvatska

tim cro

Josipa Bagarić

CEO Career Paths d.o.o.

tim cro

Giorgio Consoli

Associate Certified Coach (ACC)

Dolly Predović

Dolly Predović osnovala je Career Paths 2012. kada je odlučila ostaviti svoju akademsku karijeru u financijama kako bi se posvetila poduzetništvu i izgradila konzultantsku tvrtku za polje edukacije. Njena strast prema obrazovanju učvrstila se tijekom više od 20 godina akademskog života tijekom kojeg je Dolly primarno predavala, a onda i pomagala mnogim mladim ljudima prilikom ulaska u poslovni svijet. Dolly je bila profesor na katedri za financije SDA u Bocconiju gdje je svoju akademsku karijeru zaključila kao Voditelj magistra korporativnih financija. 1990. sudjelovala je u planiranju i realiziranju prvog međunarodnog programa na Bocconi Sveučilištu - Master u međunarodnoj ekonomiji i menadžmentu (MIEM) koji je otvorio put drugim međunarodnim programima na sveučilištu. Bila je voditelj međunarodnog odjela za obrazovanje i profesor korporativnih financija i vrednovanja na prestižnom SDA Bocconiju. Objavila je nekoliko stručnih knjiga i članaka najviše na temu evaluiranja brenda. Također je neovisni savjetnik u Pirelli RE, a trenutno je i član Nadzornog odbora u dvjema bankama (jednoj u Hrvatskoj i jednoj u Crnoj Gori) i Hrvatskom Telekomu (dijelu Deutche Telekom grupe) Trenutno je predsjednica Odbora za obrazovanje američke gospodarske komore u Italiji i radi na istraživanju polja zapošljavanja i međunarodne edukacije u sklopu CHEI (centar za visoko obrazovanje) pri UCSC - (Katoličkom sveučilištu)

Jasmina Bagarić

Jasmina Bagarić je suosnivač Career Paths Hrvatska s misijom podupiranja mladih talenata u cijeloj regiji kako bi ostvarili svoje snove i našli svoj vlastiti obrazovni i akademski put. Jasmina je, također, poznata i kao poduzetnica, businesswoman i vrlo uspješan storyteller. Živeći u inozemstvu godinama,u potpunosti je iskusila čari života u: SAD-u, Grčkoj, Italiji i Španjolskoj. Kada se prije desetak godina odlučila vratiti u Hrvatsku otvorila je multibrend trgovinu Clan u centru Zagreba koja na jednom mjestu uspješno okuplja poznate brendove i najnovije svjetske trendove. 2013. Jasmini je došla na ideju kako podići deserte na novu razinu. Uspješno je osmislila i realizirala koncept Magnolia Slastica. Od jedne male slastičarnice Magnolia je narasla u 3 prekrasna zagrebačka kafića čiji su interijeri u Zagrebu poznati kao istaknuti radovi domaćih arhitekata i dizajnera i poznate Instagram kulise. Magnolia slastice daleko su poznate po svojim ukusnim slasticama koje, osim toga, izgledaju spektakularno i uvijek drugačije, a neizostavni su sudionik svakog eventa. Jasmina sigurno zna kako uspješno kombinirati: edukaciju, modu, tortu za doručak, a istovremeno biti majka troje prekrasne djece, svakom pomoći i biti na raspolaganju.

Josipa Bagarić

Josipa Bagarić je CEO Career Paths d.o.o. a u tim donosi više od 10 godina međunarodnog iskustva rada u ljudskim resursima. Prije osnivanja Career Pathsa Josipa je radila u korporacijama, osiguranju, sektoru maloprodaje, start up kompanijama, a samo neke od njih su: Allianz SE, Ralph Lauren (u Munchenu, Ženevi i New Yorku) te Kickz.com (u vlasništvu Playhard GmbHa) Njena stručnost posebno dolazi do izražaja u područjima: razvoja talenata, treniranja visokog menadžmenta, unaprjeđenja procesa, odnosa među zaposlenicima, zapošljavanja i fokusu na puni privatno-poslovni krug zaposlenika.

Giorgio Consoli

Giorgio je Associate Certified Coach (ACC) u sklopu International Coaching Federation (ICF). Magistrirao je humanističke znanosti i radi u sklopu Career pathsa od njegovog postanka 2014. godine. Odrastajući uz majku učiteljicu cijeli život bio je vezan za edukaciju. Kao student, radio je na raznim novinarskim praksama (radio, TV, i print) ali s vremenom je započeo drugačiji put koji ga je odveo do predavača međunarodnim studentima na Sveučilištu Bocconi. Ima velik broj interesa, a samo neki od njih su: putovanja, glazba i kazalište, a bavi se i plivanjem koje kombinira s jogom i popularnim trekkingom.

Career Paths

CAREER PATHS ISKUSTVO