Career Paths Connects 2021

Jugoistočna evropa

Virtuelno

ISTRAŽI SVOJU BUDUĆNOST

Komuniciraj virtualno s našim izlagačima iz celog sveta iz udobnosti svoga doma.

Razgovaraj uživo s našim predstavnicima univerziteta, internata i letnjih programa tokom sajma i nauči sve o priznanjima, diplomama, sertifikatima i letnjim programima: saznaj sve o uslovima upisa i stipendijama.

Gledaj našu online konferenciju koja će ti iz prve ruke dati savete o međunarodnom obrazovanju i prilikama za zapošljavanje.

Registruj se na sajam.

BESPLATNA REGISTRACIJA OVDE
VIRTUAL CPC 2021 SEE

IZLAGAČI

PROGRAM

10:00 – 10:10Pozdravno obraćanje Dolly Predović i Robert Čoban

Konferenciju vodi Antonija Mandić
10:10 –  10:25Kratki intervju sa Riccardo Donadon (suosnivač H-farm), moderator Dolly Predović
10:25 – 10:40

Panel: Novi trendovi u inovaciji I internacionalizaciji obrazovanja

Moderator: Dolly Predović
Panelisti: Elspeth Jones (Profesor emeritus Internacionalizacije višeg obrazovanja, Leeds Beckett University, UK) i Francisco Marmolejo (Prosvetni savetnik Obrazovne fondacije Qatar, Nauka i razvoj zajednice)

10:40 – 11:15Radionica Strast za uspehom sa Goranom Vlašićem
11:15 – 12:00

Panel: Vaša karijera je naš cilj – Iz perspektive studenta

Moderator: Ea Crnić (Career Paths Student)
Panelisti: Milena Đuričić (Suosnivač i izvršni direktor at Videomite), Tanja Golešić (Direktorka Jimmy Choo), Eric Villency (direktor Villency Group), Sebastian Suhl (direktor Trussardi)

12:00 – 12:30Pauza za kafu
12:30 – 13:10Razmišljanje bez ograničenja by Jacob Fatih 
13:10 – 13:40

Panel: Internacionalna iskustva studenata

Moderator: Antonija Mandić
Panelisti: Jelena Maras (IE Business School), Ottavia Pomini (GIA Graduate Gemologist), Brin Oberc Mrzel (ESMT Berlin), Tin Vojnović (SDA Bocconi)

UČESNICI

participants srb

Dolly Predović

Osnivač i direktor Career Paths Hrvatska

participants srb

Robert Čoban

Predsednik Color Media Communications

participants srb

Eric Villency

Direktor Villency Group i panelista

participants srb

Francisco Marmolejo

Savetnik za obrazovanje u Qatar Foundation i panelista

participants srb

Milena Đuričić

Suosnivač i operativni direktor Videomite i panelista

participants srb

Elspeth Jones

Emeritus profesor internacionalizacije visokog obrazovanja, Univerzitet Leeds Beckett, Velika Britanija i panelista

participants srb

Riccardo Donadon

Osnivač, predsednik kompanije H-FARM i panelista

participants srb

Tanya Golešić

Predsednik Jimmy Choo Americas i panelista

participants srb

Sebastian Suhl

Direktor Trussardi i panelista

participants srb

Jelena Maras

Bachelor Student u IE Business School i panelista

participants srb

Ottavia Pomini

GIA diplomirani gemolog i panelista

participants srb

Brin Mrzel Oberc

Master Student na ESMT i panelista

participants srb

Tin Vojnović

Master Student u SDI Bocconi i panelista

participants srb

Goran Vlašić

Predsedavajući Saveta na Institutu za inovacije i vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i govornik

participants srb

Jacob Faith

Direktor Crealize, preduzetnik i govornik

participants srb

Ea Crnić

Moderator panela „Vaša karijera je naš cilj - iz perspektive učenika“ i studenti na KSV. Gimnazija, Zagreb (IB program)

participants srb

Antonija Mandić

Glavni moderator Career Paths Connects

Dolly Predović

Osnivač i direktor Career Paths Hrvatska

Dolly Predović osnovala je Career Paths 2012. kada je odlučila da ostavi svoju akademsku karijeru u finansijama kako bi se posvetila preduzetništvu i izgradila konsultantsku firmu na polju edukacije. Njena strast prema obrazovanju učvrstila se za period više od 20 godina akademskog života tokom kojeg je Dolly primarno predavala, a onda i pomagala mnogim mladim ljudima prilikom ulaska u poslovni svet. Dolly je bila profesor na katedri za finansije SDA u Bocconiju gde je svoju akademsku karijeru zaključila kao Rukovidilac magistra korporativnih financija. 1990. godine učestvovala je u planiranju i realizaciji prvog međunarodnog programa na Bocconi Univerzitetu - Master u međunarodnoj ekonomiji i menadžmentu (MIEM) koji je otvorio put drugim međunarodnim programima na uviverzitetu. Bila je rukovodilac međunarodnog sektora za obrazovanje i profesor korporativnih finansija i vrednovanja na prestižnom SDA Bocconiju. Objavila je nekoliko stručnih knjiga i članaka najviše na temu evaluiranja brenda.
Takođe je samostalni savetnik u Pirelli RE, a trenutno je i član Nadzornog odobra u dve banke (jednoj u Hrvatskoj i jednoj u Crnoj Gori) i Hrvatskom Telekomu (delu Deutche Telekom grupe)
Trenutno je predsednica Odbora za obrazovanje američke privredne komore u Italiji i radi na istraživanju polja zapošljavanja i međunarodne edukacije u sklopu CHEI (centar za visoko obrazoavanje) pri UCSC - (Katoličkom fakultetu).

Robert Čoban

Predsednik Color Media Communications

Robert Čoban rođen je 27.07.1968. u Baču u Vojvodini, Republika Srbija. Srednju školu završio u Bačkoj Palanci, Pravni fakultet studirao u Novom Sadu. Od 1990. radi kao novinar - u početku kao novosadski dopisnik beogradskih "Večernjih novosti"; zagrebačke "Arene", sarajevskih "Naših dana". Sarađuje i u magazinima "Vreme" i "Stav". 1992. sa grupom studenata obnavlja izlaženje studentskog mesečnika "Index". Posle dva broja sledi smena celokupne redakcije i pokretanje "Nezavisnog index"-a koji će kasnije promeniti ime u "Svet" iz kojeg je nastala izdavačka kuća Color Press Grupa. Danas na čelu Color Press Grupe najvećeg izdavača magazina u regionu sa kompanijama u svih 6 republika - 84 magazina, 21 internet portal i preko 50 konferencija i festivala godišnje. U porfoliju kompanije nalaze se i brojni licencni naslovi: "The Economist", "Diplomacy & Commerce", "Hello!", "Brava Casa", "Gloria", "Story", "Grazia" i brojni drugi. Među konferencijama koje Color Press Grupa organizuje - nalaze se i: "Pro Femina", "Food Talk", "The Economist: Svet u...", "Digital", "Book Talk", "CSR Srbija", "Serbia Goes Green", "Teen Talk" i mnoge druge.

Eric Villency

Direktor Villency Group i panelista

Inc. Magazine proglasio je Eric Villency za jednog od najuticajnijih dizajnera, a Well+Good nazvao ga je „čarobnjakom velnes dizajna“ i „dizajnerskim genijem“ za njegov inovativan rad u fitnes industriji. Villency-ev jedinstven multidisciplinarni pristup dizajnu proizveo je razvijen proizvod koji uključuje sportske stadione, aerodromske terminale, hotele, bolnice, umetničke instalacije velikih razmera, fitnes opremu, odeću za performanse, modu, automobilski dizajn, nameštaj, potrošačku elektroniku i dizajn proizvoda. Njegovo obimno angažovanje na polju fitnesa uključuje Rumble boxing, Barry's Bootcamp, zajedno sa kultnim, originalnim Soul Cycle biciklom, kao i sveprisutnim, interaktivnim Peloton biciklom, nazvanim „najbolja kardio mašina na planeti“ od strane Men’s Health-a. Često se pojavljuje kao stručnjak za dizajn na nacionalnoj televiziji, pored toga što je autor brojnih članaka na tu temu. Villency je predavao na Savanah College of Art and Design, FIT, Wharton School i MIT Sloan School of Management i nagrađen je za svoja dostignuća u dizajnu nagradama FIT i IFDA. Član je odbora direktora Operation Renewed Hope Foundation, koja je posvećena borbi protiv beskućništva.

Dizajn
Pored dizajna i razvoja proizvoda za uticajne brendove, uključujući i eBay, IMG, Equinox, Bloomingdale’s i CFDA, zapaženi je i portfolio dizajna enterijera Villency-a, koji uključuje i brojne sadržaje za Delta Airlines i Mercedes-Benz, Sterling apartmani na stadionu New York Mets Citi Field, kao i izvršne kancelarije NBC News. Takođe je dizajnirao, izgradio i razvio @250, velnes-fokusirani maloprodajni objekat na Long Ajlandu, Njujork. Villency-jevi ugostiteljski projekti uključuju Ritz-Carlton Palm Beach, W Hotels, Sheraton, Bryant Park Hotel, bolnicu St. Vincent’s i Plaza Hotel Residences.

Televizija
Pored svog dizajnerskog rada, Eric se pojavljuje kao stručnjak za dizajn i životni stil, na NBC’s Today, kao i u segmentima emisija Good Morning America, PBS, The Tyra Banks Show, HGTV, i Travel Channel. Producirao je i vodio brojne priloge o dizajnu, životnim stilovima i velnesu, i intervjuisao značajne ličnosti kao što su Christiane Amanpour, Terrance Howard i John McEnroe. Publikacije
Villency je ranije bio glavni urednik časopisa Details magazine i Best Life magazine. Takođe je autor članaka za New York Times, Departures magazine, Huffington Post i Women’s Health.

Francisco Marmolejo

Savetnik za obrazovanje u Qatar Foundation i panelista

Francisco Marmolejo je od februara 2020.godine obrazovni savetnik u Katar Fondaciji (Qatar Foundation). Prethodno (2012-20), je radio u Svetskoj banci (World Bank) kao koordinator za globalno visoko obrazovanje, sa sedištem u Vašington DC-u., a u skorije vrijeme i kao vodeći specijalista za visoko obrazovanje za Indiju i južnu Aziju, u Nju Delhiju. Tokom 1995-2002, bio je angažovan kao osnivač i izvršni direktor u konzorcijumu za saradnju na visokom obrazovanju Severne Amerike (Consortium for North American Higher Education Collaboration) na Univerzitetu Arizona (University of Arizona), gde je takođe radio kao zamenik potpredsednika. Prethodno je bio savetnik Američkog saveta za obrazovanje (American Council on Education Fellow) na University of Massachusetts, podpredsednik na University of the Americas in Mexico, i međunarodni consultant u OECD u Parizu.

Milena Đuričić

Suosnivač i operativni direktor Videomite i panelista

Milena Đuričić je preduzetnica sa 20 godina u tehnoloskom sektoru i bogatim radnim iskustvom u internacionalnim korporacijama. Rodjena i obrazovana u Beogradu, zivela je u Atini i Moskvi, a poslednih deset godina je u Istanbulu. Milena je provela osam godina u Google-u na razlicitim visokim regionalnim funkcijama ukljucujuci i pozicije na vrhu YouTube-a i DoubleClick-a za nova trzista EMEA regiona. Nakon sto je provela tri godine u Yandex-u na mestu globalne podpredsednice za razvoj, investirala je u Videomite i uskoro se pridruzila toj kompaniji usled njenog brzog rasta. Danas je Videomite najveci digitalni distributer u Turskoj i direktni partner sa kompanijama kao sto su Netflix, Netflix, Google/YouTube, Amazon, Apple, Spotify, Yandex, BluTV, Vodafone TV i mnogim dugim VOD i muzickim platformama. Paralelno sa tim, Milena je investitorka fokusirana na startape u e-commerce sektoru.

Elspeth Jones

Emeritus profesor internacionalizacije visokog obrazovanja, Univerzitet Leeds Beckett, Velika Britanija i panelista

Elspeth Jones je emeritus profesor na Odeljenju za internacionalizaciju visokog obrazovanja na Univerzitetu Leeds Becket u Velikoj Britaniji i međunarodno priznati autor i istraživač. Objavila je brojne stručne članke, osnivač je i urednik uticajne serije knjiga - Routledge - internacionalizacija visokog obrazovanja. Elspeth je radila u zemljama širom sveta, uključujući Međunarodni centar za visoko obrazovanje u Milanu, gde je počasni gost predavač i član akademskog odbora. Ona je bivša predsedavajuća EAIE-ove stručne zajednice za internacionalizaciju kod kuće i vodi IouTube kanal koji sadrži intervjue sa međunarodnim nastavnicima. Elspeth je nedavno nagrađena medaljom Severnjača za životno delo na dodeli nagrada A. Noam Chomski Global Connection Avards u okviru mreže STAR Scholars Netvork.

Riccardo Donadon

Osnivač, predsednik kompanije H-FARM i panelista

Riccardo je radio na digitalnim inovacijama od 1996.godine u kojoj je razvio prvu italijansku platformu za e– commerce, The Mall Italy Lab. Između 1998. i 2003. osnovao je i uspešno vodio e – TREE, koja je postala vodeća italijanska agencija za internet usluge i rešenja. 2005.godine je osnovao H-FARM. Danas je H-FARM najveći hub u Evropi, sa ambicioznim ciljem da iskoristi mogućnosti koje nudi digitalna transformacija, u cilju stvaranja novih vrednosti za kompanije, mlade ljude i lokalne zajednice, podržavajući stvaranje novih poslovnih modela, digitalne transformacije i obrazovanja za mlade ljude i kompanije. Sajt kompanije: www.h-farm.com
YT: https://www.youtube.com/watch?v=FK8dMKn-ikg

Tanya Golešić

Predsednik Jimmy Choo Americas i panelista

Otkako je 2016.godine preuzela biznis od Jimmy Choo, kao predsednica Americas (sada dio Capri Holdings), Tanya Golešić vodi brend u ekspanziju, kao ekstra luksuzni višenamjenski brend. Pre nego što se pridružila Jimmy Choo, Golešić, rođena Kanađanka, seli se u Kanadu da bi radila kao direktor u Canada Goose, gde je bila zadužena za razvoj brenda u vrhunskog svetskog luksuznog igrača na tržištu. Gđa Golešić je takođe predvodila pre-IPO strategiju za kompaniju kroz doprinos povećanju svesti o brendu i prihodima u SAD-u, Kanadi, Evropi i Japanu. Pre Canada Goose, Golešić je bila glavni direktor prodaje i planiranja za Marc Jacobs (LVMH), gde je imala zaslugu za pokretanje odeljenja za „Poslovno planiranje“. Ova podela pomogla je u povećanju produktivnosti i profitabolnosti brenda, i za to vreme Marc Jacobs je bio jedan od vodećih savremenih brendova aksesoara. Gđa Golešić je takođe radila kao podpredsednica i direktor u Jones Group i Ralph Lauren u Njujorku. Gđa Golešić je član uprave Fashion Footwear Association u Njujorku i School of Economics and Management u Zagrebu.

Sebastian Suhl

Direktor Trussardi i panelista

Rođen u Njujorku, Sebastian Suhl je dobio Bečelor diplomu iz Svetske političke ekonomije, na Colorado College, 1989.godine. Kasnije je završio MBA studijski program na ESADE poslovnoj školi u Barseloni. Suhl ima visoko rangiranu međunarodnu reputaciju u svetu mode, sa dvadeset godina karijere u raznim delovima sveta. Nakon provedenih pet godina kao revizor i konsultant menadžmenta, Suhl je učestvovao u pokretanju Thimster kuće mode u Parizu. Nakon toga je dve godine radio kao komercijalni direktor u Courrèges. 2001.godine pridružio se Prada Group, gde je postigao uspjeh, prvo kao generalni direktor za Francusku, zatim kao generalni direktor Asia Pacific, sa sedištem u Hong Kongu, i konačno, generalni direktor grupe u Milanu. Igrao je ključnu ulogu u Prada’s IPO u Hong Kongu (2011), gde je luksuzna roba ostvarila tržišnu kapitalizaciju od preko 10 milijardi dolara. Od 2012-2018.godine, Suhl je član LVMH, prvo kao izvršni direktor Givenchy-ja u Parizu, gde je predvodio najznačajniji razvoj brenda na svetskom nivou, nakon čega se seli za Njujork, da bi vodio ponovno pokretanje Marc Jacobs-a. Suhl se pridružio Trussardi-ju kao izvršni direktor i član odbora direktora na jesen 2020, nakon što je proveo dve godine kao generalni direktor u Global Markets u Valentino-u. Sebastian Suhl ima 52 godine, radi i živi u Milanu.

Jelena Maras

Bachelor Student u IE Business School i panelista

Jelena Maras ima 19 godina i dolazi iz Zagreba, glavnog grada Republike Hrvatske. Prošle godine je diplomirala na IB programu zagrebačkog XV. Gimnazije. Nakon diplomiranja, primljena je na mnoge renomirane univerzitete u Evropi i donela sjajnu odluku. Sada studira bachelor poslovne administracije na IE Univerzitetu u Madridu i uživa u novim iskustvima kao međunarodni student.

Ottavia Pomini

GIA diplomirani gemolog i panelista

Ottavia Pomini ima 26 godina, živi u Londonu i po zanimanju je gemolog. Pre nekoliko godina, dok je još uvek studirala odnose sa javnošću i korporativne komunikacije na Univerzitetu IULM u Milanu, odlučila je da se preseli u Njujork i, uz podršku tima Career Paths, započinje osmomesečnu praksu u Vhernier, vrhunskoj marki nakita. U tom trenutku se bukvalno zaljubila u industriju dijamanata i dragog kamenja. Nakon što je diplomirala na IULM-u i godinu dana studirala na Američkom institutu za hemologiju u Londonu, Ottavia je postala gemolog. Veoma je kreativna i otvorenog uma, ima preduzetnički duh i već radi na otvaranju sopstvene firme koja će se baviti izradom nakita.

Brin Mrzel Oberc

Master Student na ESMT i panelista

Brin ima 22 godine, rođen je u Sloveniji, a završio je Međunarodnu školu u Beogradu. Po završetku studija preselio se u Veliku Britaniju gde je studirao za bachelor marketinga i menadžmenta na Univerzitetu Roial Hollovai u Londonu. Prošlog septembra je u Berlinu pokrenuo master za menadžment - online s obzirom na situaciju sa virusom COVID 19. Strastveni je košarkaš, veoma koristan za svoj tim i zajednicu i uvek pronalazi put do svog cilja.

Tin Vojnović

Master Student u SDI Bocconi i panelista

Tin Vojnović ima 25 godina i dolazi iz Hrvatske. Njegov studentski put započeo je na dodiplomskom studiju na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Nakon toga, završio je dvostruki master program stekavši dve diplome - MBA na ZSEM-u i master iz međunarodnog menadžmenta na LUISS-u u Rimu. Uprkos dve magistarske studije, još uvek nije osećao da je završio akademsko putovanje. Vremenom je razvio veliko interesovanje za gastronomiju i želeo je da se specijalizuje u tom pravcu. Pored toga, započeo je master program iz upravljanja hranom i pićima u SDA Bocconi. Trenutno je samo dva meseca od diplome, a ovaj specijalistički program mu omogućava da sledi svoju strast i bude najbolja verzija sebe.

Goran Vlašić

Predsedavajući Saveta na Institutu za inovacije i vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i govornik

Dr Goran Vlašić je docent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gde je fokus njegovog rada na polju inovacija i tržišne strategije. Pored Zagreba, radio je kao profesor na Univerzitetu u Ljubljani (SI) i Univerzitetu u Susseku (UK), i kao gostujući predavač na Univerzitetu Bocconi (IT) i Institutu za tehnologiju Georgia (SAD). Titule doktora nauka stekao je na univerzitetu Bocconi (IT) za inovacije i tržišne strategije, a drugi doktorat na univerzitetu Klagenfurt (AT) u oblasti sociologije i ekonomije. Tokom svoje profesionalne karijere, profesor Vlašić je primio mnoge nagrade, od kojih su najistaknutije Nagrada Evropske marketinške akademije i McKinsei za drugi najbolji doktorat na svetu i Nacionalnu nagradu za znanje koju dodeljuje Hrvatski sabor. U svom istraživanju profesor Vlašić fokusira se na strategije stvaranja vrednosti i inovacije kao temelj rasta i razvoja unutar organizacija. Pored akademske karijere, dr Goran Vlašić radi kao savetnik za brojne regionalne kompanije i suosnivač je Instituta za inovacije i pokretač vodećeg regionalnog programa izvršnog obrazovanja za napredni program u biznisu. Kao predsednik Saveta Instituta za inovacije, zajedno sa vodećim naučnicima iz regiona i sveta, radi na povezivanju nauke i prakse kako bi se dovele u pitanje postojeće dogme i podstaklo različito razmišljanje regionalnih donosioca odluka i kako bi se kontinuirano gradila nova vrednost i omogućilo dugoročno održivo poslovanje.

Jacob Faith

Direktor Crealize, preduzetnik i govornik

Jacob Faith je CEO Crelize GmbH kojeg je osnovao zajedno s Davidom Ewaldom 2015. godine u Essenu. Rođeni Iranac i osnivač više kompanija već sada iza sebe ima strmovitu karijeru kao preduzetnik i vizionar koji sa svojom firmom Crealize sada može ponuditi drugim preduzetnicima savet kako stvoriti infrastrukturu u prijateljskom okruženju kako bi se profilisali kao uspešni preduzetnici i pozicionirali svoje ideje na tržište. Rođen u Teheranu 1975. Jacob Fatih je morao da napusti svoju zemlju iz političkih razloga s 23 godine, te je u tim turbulentnim vremenima došao u Nemačku. Preduzetničkim duhom i dobrom povezanošću svoju prvu firmu, u novom domu, osnovao je samo nekoliko godina kasnije: 2005. postao je suosnivač Schulte&Fatih agencije za nekretnine. Jacob Fatih pozicionirao je nekoliko brendova kao lidere na svom tržištu: 2006 pokrenuo je digitalnu platformu za ekstremne sportove pod imenom Sponsoree.com, YT industrija popularizovala je ovo tržište i u narednih nekoliko godina Sponsoree.com je postao jedan od najuspešnijih brendova profesionalnog brdskog biciklizma. Kao suosnivač agencije za nekretnine Greyfiled Group i tech firme IPWatch, Jacob Fatih koristi svoj istančani njuh za tržišne ideje i tržište uopšte u raznim industrijama. Kao mlad čovjek koji voli sport i rekreaciju, ušao je i u domen tada još vrlo male fitness scene: ponudio je svoju viziju i poimanje fitnessa kao sporta i učinio ga pristupačnim široj zajednici. 2009. godine otvorio je prvi FitX Studio u Essenu. U narednih deset godina, FitX je, pod vođstvom Fatiha je, uz mladi neprestano rastući tim, postao jedna od najuspešnijih fitness kompanija u Evropi: kompanija trenurno ima 2400 zaposlenih, 89 dvorana i preko 800 000 članova. FitX i njegova misija ZA SVE NAS glasnik su novog doba u fitness industriji. Nakon 10 godina, osnivač Jacob Fatih odlazi iz FitXa na sopstveni zahtev kako bi svu svoju energiju mogao posvetiti jednom cilju: sa svojom komapnijom Crealize želi doprineti novom mentalitetu u Nemačkoj i stvoriti brend koji će svoj trag ostaviti na svetskom nivou. Osnovana u Essenu 2015. Crealize razvija novi poslovni model kao "kompanija kreator" koja start up-ovima pruža tzv. preduzetnički dom: 2018.godine Crealize postavlja temelje novoj spa generaciji i omogućava ekskluzivno wellness iskustvo u potpunoj privatnosti. Mindshine postaje dostupan u app store-u kao prva aplikacija za mentalni fitness, a iste godine "Personalni trening za um" postaje dostupan za svakodnevnu upotrebu preko aplikacije. 2019.godine Fatih i njegov tim osnivaju još jedan Crealize star up: FC REAL ESTATE - kompaniju za razvoj nekretnina u Essenu. Osim toga, Crealiza stoji iza još nekih projekata kao što su: KICKZ.com, K1X, TRYM, Mr.Chain, Joon, Seez, handz, Skill Up DACH and Strydal

Ea Crnić

Moderator panela „Vaša karijera je naš cilj - iz perspektive učenika“ i studenti na KSV. Gimnazija, Zagreb (IB program)

Ea ima 17 godina, odličan je student na IB diplomskom programu u Zagrebu i deo Career Paths od samog početka, 2019.godine. Veoma je talentovana za jezike, ali je takođe interesuju biznis, međunarodni odnosi, komunikologija i biologija. Inspirisana međunarodnim akademskim iskustvima u Švajcarskoj i Sjedinjenim Državama, Ea želi da studira u inostranstvu. Kada nije zauzeta učenjem, uživa u druženju sa prijateljima i porodicom, kao i u putovanjima i istraživanju drugih kultura.

Antonija Mandić

Glavni moderator Career Paths Connects

Antonija Mandić je hrvatska novinarka, televizijska i radio voditeljka sa skoro 20 godina iskustva u medijima. Nakon početka na Novoj TV gde je radila kao urednik vesti, prešla je na RTL televiziju gde je skoro 10 godina uređivala gotovo sve glavne zabavne teme i događaje, uglavnom filmske festivale kao što su: Cannes, Mostra, Berlinale, Sundance. Tokom karijere intervjuisala je neke od najvećih filmskih zvezda i vodila neke od najvećih RTL-ovih televizijskih projekata, poput ulaska Hrvatske u Evropsku uniju. Uređivala je i vodila dnevnu emisiju „Studio 45“, koja je obrađivala razne teme - od zabave do trenutnih aktuelnosti. Po odlasku sa RTL-a postavljena je za programskog direktora Soundset radija, nacionalne radio mreže u kojoj je vodila jutarnju emisiju. Trenutno radi kao medijski savetnik u sopstvenoj kompaniji i vodi najveće poslovne konferencije u Hrvatskoj kao što su: Dani komunikacija, Vikend medijski festival, Tržište novih medija Dubrovnik i Zagreb, Samit FMCG, ATP Croatia Open, Digital Takeover, VinDais, konferencija HR Dais , Nielsen godišnja konferencija o trendovima kupaca i mnoge druge.

Career Paths Connects 2020
Zagreb, Hrvatska - 25.01.2020.

Play Video