Career Paths Connects 2021

Jugoistočna Europa

Virtualno

ISTRAŽI BUDUĆNOST KOJU TI NUDIMO

Komuniciraj virtualno s našim izlagačima iz cijelog svijeta iz udobnosti vlastitog doma.

Razgovaraj uživo s našim predstavnicima sveučilišta, internata i ljetnih programa tijekom sajma i saznaj sve o priznanjima, diplomama, certifikatima i ljetnim programima. Pronađi sve informacije o uvjetima upisa i stipendijama.

Budi dio naše virtualne konferencije i iz prve ruke saznaj sve o obrazovanju u inozemstvu, prilikama za zapošljavanje i iskustvu koje ti nudimo.

Registriraj se na sajam BESPLATNO

BESPLATNA REGISTRACIJA OVDJE VIRTUAL CPC 2021 SEE

IZLAGAČI

PROGRAM

10:00 – 10:10Pozdravni govor Dolly Predović i Roberta Čobana

Konferenciju vodi i moderira Antonija Mandić
10:10 –  10:25Kratki intervju s Riccardom Donadonm (suosnivačem H-farm) by Dolly Predović
10:25 – 10:40

Panel: Novi trendovi u inovaciji i internacionalizaciji obrazovanja

Moderator: Dolly Predović
Panelisti: Elspeth Jones (Emerita Professor of the
Internationalization of Higher Education, Leeds Beckett University, UK) i Francisco Marmolejo (Education Advisor of the Qatar Foundation for Education, Science and Community Development)

10:40 – 11:15Goran VlašićStrast za uspjehom – workshop
11:15 – 12:00

Panel: Vaša karijera je naš cilj – Pogled iz perspektive studenata

Moderator: Ea Crnić (Career Paths Student)
Panelisti: Milena Đuričić (Co-Founder and COO at Videomite), Tanja Golešić (President Jimmy Choo), Eric Villency (CEO Villency Group), Sebastian Suhl (CEO Trussardi)

12:00 – 12:30Pauza
12:30 – 13:10Jacob Fatih – Razmišljanje bez ograničenja
13:10 – 14:40

Panel: Međunarodna iskustva studenata

Moderator: Antonija Mandić
Panelisti: Jelena Maras (IE Business School), Ottavia Pomini (GIA Graduate Gemologist), Brin Oberc Mrzel (ESMT Berlin), Tin Vojnović (SDA Bocconi)

SUDIONICI

participants cro

Dolly Predović

Osnivač Career Paths Hrvatska

participants cro

Robert Čoban

Predsjednik Color Media Communications

participants cro

Eric Villency

Direktor Villency Group i panelista

participants cro

Francisco Marmolejo

Savjetnik za obrazovanje u Qatar Foundation

participants cro

Milena Đuričić

Suosnivač i operativni direktor Videomite i panelista

participants cro

Elsphet Jones

Profesor emeritus na katedri za Internacionalizaciju visokog obrazovanja na Leeds Becket Sveučilištu

participants cro

Riccardo Donadon

Osnivač, predsjednik H-FARM i panelista

participants cro

Tanya Golesic

Predsjednik Jimmy Choo Americas i panelista

participants cro

Sebastian Suhl

Direktor Trussardi i panelista

participants cro

Jelena Maras

Bachelor Student u IE Business School i panelista

participants cro

Ottavia Pomini

GIA diplomirani gemolog i panelista

participants cro

Brin Mrzel Oberc

Master Student na ESMT i panelista

participants cro

Tin Vojnović

Master Student u SDI Bocconi i panelista

participants cro

Goran Vlašić

Docent je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

participants cro

Jacob Fatih

CEO Crelize GmbH

participants cro

Ea Crnić

Moderator panela „Vaša karijera je naš cilj - iz perspektive učenika“ i studenti na KSV. Gimnazija, Zagreb (IB program)

participants cro

Antonija Mandić

Glavni moderator Career Paths Connects

Dolly Predović

Osnivač Career Paths Hrvatska

Dolly Predović osnovala je Career Paths 2012. kada je odlučila ostaviti svoju akademsku karijeru u financijama kako bi se posvetila poduzetništvu i izgradila konzultantsku tvrtku za polje edukacije. Njena strast prema obrazovanju učvrstila se tijekom više od 20 godina akademskog života tijekom kojeg je Dolly primarno predavala, a onda i pomagala mnogim mladim ljudima prilikom ulaska u poslovni svijet. Dolly je bila profesor na katedri za financije SDA u Bocconiju gdje je svoju akademsku karijeru zaključila kao Voditelj magistra korporativnih financija. 1990. sudjelovala je u planiranju i realiziranju prvog međunarodnog programa na Bocconi Sveučilištu - Master u međunarodnoj ekonomiji i menadžmentu (MIEM) koji je otvorio put drugim međunarodnim programima na sveučilištu. Bila je voditelj međunarodnog odjela za obrazovanje i profesor korporativnih financija i vrednovanja na prestižnom SDA Bocconiju. Objavila je nekoliko stručnih knjiga i članaka najviše na temu evaluiranja brenda. Također je neovisni savjetnik u Pirelli RE, a trenutno je i član Nadzornog odbora u dvjema bankama (jednoj u Hrvatskoj i jednoj u Crnoj Gori) i Hrvatskom Telekomu (dijelu Deutche Telekom grupe) Trenutno je predsjednica Odbora za obrazovanje američke gospodarske komore u Italiji i radi na istraživanju polja zapošljavanja i međunarodne edukacije u sklopu CHEI (centar za visoko obrazovanje) pri UCSC - (Katoličkom sveučilištu)

Robert Čoban

Predsjednik Color Media Communications

Robert Čoban je medijski profesionalac s 28 godina iskustva u medijskom sektoru i izdavačkim tvrtkama. Najbolje ga opisuje sintagma izvrstan i strastveni komunikator, osnivač, vođa i menadžer sa sveobuhvatnim znanjem o svjetskoj medijskoj industriji pogotovo u regiji Zapadnog Balkana utemeljenim na vlastitom znanju i iskustvu. Područja u kojima se Robert specijalizirao su: izdavaštvo, komunikacije, organizacija evenata, PR, vanjski odnosi, prodaja i online mediji. Svoju karijeru započeo je 1990. kada je godinu dana radio kao dopisnik iz Novog Sada za beogradske "Večernje novosti" zagrebačku "Arenu" i sarajevske "Naše dane" kao i za "Vreme" i magazin "Stav". Od prosinca 1991. do travnja 1992. radio je kao novinar na Radio Televiziji Vojvodine. Od veljače 1992. je na mjestu Predsjednika uprave Color Press Group. CPG je najveća izdavačka kuća u regiji s opsežnim portfeljom u 6 zemalja (regija bivše Jugoslavije) koja unutar sebe objedinjava: 84 magazina, 21 portal i preko 50 konferencija i festivala godišnje. U CPG-u RObertove odgovornosti uključuju upravljanje poslovanjem tvrtke, definiranje strategije, planova i svih aspekata vođenja poslovanja tvrtke: izvršavanje BP i PL strategije, usmjeravanje zaposlenika, suradnika i partenera. Također, vodi i organizaciju za evente i konferencije, te suradnju s domaćim i međunarodnim organizacijama, institucijama i tvrtkama. Robertovo ključno postignuće bilo je osnivanje tvrtke 1992. i, s grupom studenata, osnivanje studentskog magazina Index. Nakon dva izdanja, cijela redakcija je reorganizirana i pokrenut je Nezavisni index koji će kasnije promijeniti ime u "Svet" magazin koji će biti početak tvrtke Color Press Group. Neka od najpoznatijih brendova CPG-a su magazini: Story, Gloria, Hello, Lepota&Zdravlje, Brava Casa, Jamie Oliver, Diplomacy&Commerce; konferencije: The Economist: World in…, CSR, Teen Talk, Digital, Serbia Goes Green, Book Talk, Pro Femina, Food Talk i festivali: Winterfest, Lovefest, Octoberfest.

Eric Villency

Direktor Villency Group i panelista

Inc. Magazine proglasio je Eric Villencya za jednog od najutjecajnijih dizajnera, a Well+Good nazvao ga je „čarobnjakom wellness dizajna“ i „dizajnerskim genijem“ za njegov inovativan rad u fitness industriji.
Villencyjev jedinstven multidisciplinarni pristup dizajnu, rezultirao je velikim opsegom radova koji uključuje: sportske stadione, aerodromske terminale, hotele, bolnice, umjetničke instalacije velikih razmjera, fitness opremu, odjeću za nastupe, modu, dizajn automobila, namještaj, potrošačku elektroniku i dizajn ambalaže proizvoda.
Njegov intenzivan rad na polju fitnessa uključuje: Echelon, Rumble boxing, Barry's Bootcamp, zajedno sa kultnim originalnim Soul Cycle biciklom, kao i sveprisutnim, interaktivnim Peloton biciklom kojeg je Men's Health proglasio „najboljom kardio spravom na svijetu“. Kao stručnjak za dizajn, često gostuje na nacionalnoj televiziji, a autor je i brojnih članaka na tu temu. Villency je predavao na Savanah College of Art and Design, FIT, Wharton School i MIT Sloan School of Management i nagrađen je za svoja dostignuća u dizajnu nagradama FIT i IFDA. Član je odbora direktora Operation Renewed Hope Foundation, koja je posvećena borbi protiv beskućništva.

Dizajn
Uz dizajn ambalaže i razvoj proizvoda za utjecajne brendove, uključujući: eBay, IMG, Equinox, Bloomingdale’s i CFDA, njegov zapaženi rad uključuje i dizajniranje sadržaja za Delta Airlines i Mercedes-Benz, Sterling apartmane na stadionu New York Mets Citi Field kao i urede NBC Newsa. Također, dizajnirao je, izgradio i razvio @250, wellness-fokusirani boutique objekt na Long Islandu, New York. Villencyjevi projekti iz domene ugostiteljstva uključuju i Ritz-Carlton Palm Beach, W Hotels, Sheraton, Bryant Park Hotel, bolnicu St. Vincent’s i Plaza Hotel Residences.

Televizija
Osim stručnosti u dizajnerskom radu, Eric se pojavljuje kao stručnjak za dizajn i životni stil na NBC’s Today emisiji, kao i u emisijama: Good Morning America, PBS, The Tyra Banks Show, HGTV, i Travel Channel. Producirao je i vodio brojne priloge o dizajnu, životnim stilovima i wellnessu, te intrevjuirao poznate osobe kao što su Christiane Amanpour, Terrance Howard i John McEnroe.

Izdavaštvo
Villency je ranije bio glavni urednik časopisa Details magazine i Best Life magazine. Također, autor je članaka za New York Times, Departures magazine, Huffington Post i Women’s Health.

Francisco Marmolejo

Savjetnik za obrazovanje u Qatar Foundation

Francisco Marmolejo je savjetnik za obrazovanje u Qatar Foundation od veljače 2020. godine. Prije toga (2012-2020) radio je u Svjetskoj banci (World Bank) kao globalni koordinator za visoko obrazovanje, sa sjedištem u Washington DC-u., a kasnije i kao vodeći stručnjak za visoko obrazovanje za Indiju i južnu Aziju, u New Delhiju. Tijekom perioda 1995-2002, bio je angažiran kao osnivač i izvršni direktor konzorcija za suradnju na visokom obrazovanju Sjeverne Amerike (Consortium for North American Higher Education Collaboration) i na Sveučilištu Arizona (University of Arizona), gdje je, također, radio kao zamjenik potpredsjednika. Prethodno je bio savjetnik Američkog savjeta za obrazovanje (American Council on Education Fellow) na Sveučilištu u Massachusettsu (University of Massachusetts), potpredsjednik na  Amerika Sveučilištu u Meksiku (University of the Americas in Mexico) te međunarodni konzultant u OECD u Parizu.

Milena Đuričić

Suosnivač i operativni direktor Videomite i panelista

Milena Đuričić je poduzetnica sa 20 godina rada u tehnološkom sektoru i bogatim radnim iskustvom u međunarodnim korporacijama. Rođena i obrazovana u Beogradu, živjela je u Ateni i Moskvi, a zadnjih deset godina radi i živi u Istanbulu. Milena je provela osam godina u Google-u na različitim visokim regionalnim funkcijama uključujući i pozicije na vrhu YouTube-a i DoubleClick-a za nova tržišta EMEA regije. Nakon što je provela tri godine u Yandex-u na mjestu svjetske potpredsjednice za razvoj, investirala je u Videomite i uskoro se pridružila toj tvrtki uslijed njenog brzog rasta. Danas je Videomite najveći digitalni distributer u Turskoj i direktni partner s tvrtkama kao što su Netflix, Google/YouTube, Amazon, Apple, Spotify, Yandex, BluTV, Vodafone TV i mnoge druge VOD i glazbene platforme. Paralelno sa tim, Milena je investitor fokusirana na start up-e u sektoru e-trgovine.

Elsphet Jones

Profesor emeritus na katedri za Internacionalizaciju visokog obrazovanja na Leeds Becket Sveučilištu

Elspeth Jones je profesor emeritus na katedri za Internacionalizaciju visokog obrazovanja na Leeds Becket Sveučilištu u Ujedinjenom Kraljevstvu te međunarodno priznata autorica i istraživačica. Objavila je brojne stručne članke, a osnivačica je i urednica utjecajne serije knjiga - Routledge - internacionalizacija visokog obrazovanja. Elspeth je radila u zemljama širom svijeta uključujući i Međunarodni centar za visoko obrazovanje u Milanu gdje je počasna gostujuća predavačica i članica akademskog odbora. Bivša je predsjedateljica EAIE-ove stručne zajednice za internacionalizaciju kod kuće i vodi YouTube kanal koji sadrži razgovore s međunarodnim nastavnicima. Elspeth je nedavno nagrađena inauguracijskom North Star Medal za životno djelo na dodjeli nagrada A. Noam Chomsky Global Connection Awards unutar STAR Scholars Network.

Riccardo Donadon

Osnivač, predsjednik H-FARM i panelista

Riccardo radi na digitalnim inovacijama još od 1996. godine kada je razvio prvu talijansku platformu za e–trgovinu - The Mall Italy Lab. U periodu između 1998. i 2003. osnovao je i uspješno vodio E–TREE, koja je postala vodeća talijanska agencija za internet usluge i rješenja. 2005. godine osniva H-FARM. Danas je H-FARM najveći hub u Europi kojemu je cilj iskorištavanje svih mogućnosti koje nudi digitalna transformacija, kako bi se stvorila nova vrijednost za tvrtke, mlade ljude i lokalne zajednice, podržavajući stvaranje novih poslovnih modela, digitalne transformacije i obrazovanja za mlade ljude i tvrtke.
WEB: www.h-farm.com
YT: https://www.youtube.com/watch?v=FK8dMKn-ikg

Tanya Golesic

Predsjednik Jimmy Choo Americas i panelista

Otkako je 2016. godine preuzela tvrtku Jimmy Choo na mjesto predsjednice Ameircasa (sada dio Capri Holdings), Tanya Golešić vodi, širi i pozicionira Jimmy Choo kao: višenamjenski i ekstra luksuzni brend. Prije nego što se pridružila Jimmy Choo, Golešić, rođena Kanađanka, seli se u Kanadu na poziciju direktora u Canada Goose, gdje je bila zadužena za pozicioniranje brenda kao vrhunskog svjetskog luksuznog konkurenta na tržištu. Gđa Golešić je, također, predvodila pre-IPO strategiju za kompaniju kroz doprinos povećanju svijesti o brendu i prihodima u SAD-u, Kanadi, Evropi i Japanu.
Prije Canada Goosea, Golešić je bila glavni direktor prodaje i planiranja za Marc Jacobs (LVMH), gdje je imala zaslugu za pokretanje odjela za „Poslovno planiranje“. Ovaj odjel pomogao je u povećanju produktivnosti i profitabilnosti brenda, za vrijeme čega je Marc Jacobs bio jedan od vodećih brendova modnih dodataka.
Gđa Golešić je, također, radila kao potpredsjednica i direktor u Jones Group i Ralph Lauren u New Yoruku, a član je i Uprave Fashion Footwear Association u New Yorku i Škole ekonomije i menadžmenta u Zagrebu.

Sebastian Suhl

Direktor Trussardi i panelista

Rođen u New Yorku, Sebastian Suhl je Prvostupničku diplomu iz Svjetske političke ekonomije dobio na Colorado Collegeu, 1989.godine, a nakon čega je završio MBA studijski program na ESADE poslovnoj školi u Barceloni.
Suhl ima visoko rangiranu međunarodnu reputaciju u modnoj industriji s dvadeset godina karijere u raznim dijelovima svijeta. Nakon pet godina na poziciji revizora i konzultanta menadžmenta, Suhl je sudjelovao u pokretanju modne kuće u Parizu - Thimster. Nakon toga, dvije je godine radio kao komercijalni direktor u Courrèges, a 2001.godine pridružio se Prada Grupi, gdje je postigao veliki uspjeh - prvo kao generalni direktor za Francusku, a zatim kao generalni direktor Azija Pacifika, sa sjedištem u Hong Kongu, te konačno kao generalni direktor grupe u Milanu. Igrao je ključnu ulogu u Pradinom IPO u Hong Kongu (2011), gdje su brendovi luksuzne robe ostvarila tržišnu vrijednost od preko 10 milijardi dolara. Od 2012. do 2018.godine, Suhl je član LVMH, prvo kao izvršni direktor Givenchy-ja u Parizu, gdje je predvodio najznačajniji razvoj brenda na svjetskom nivou, nakon čega se seli u New York kako bi vodio ponovno pokretanje Marc Jacobs-a. Suhl se pridružio Trussardi-ju kao izvršni direktor i član odbora direktora na jesen 2020, nakon što je proveo dvije godine kao generalni direktor u Global Markets u Valentino-u. Sebastian Suhl ima 52 godine, radi i živi u Milanu.

Jelena Maras

Bachelor Student u IE Business School i panelista

Jelena Maras ima 19 godina i dolazi iz Zagreba glavnog grada Republike Hrvatske. Prošle godine maturirala je IB program zagrebačke XV. Gimnazije. Nakon mature, primljena je na mnoga renomirana sveučilišta diljem Europe, a donijela je sjajnu odluku te sada studira za prvostupnika poslovne administracije na IE Sveučilištu u Madridu i uživa u novim iskustvima kao inozemni student.

Ottavia Pomini

GIA diplomirani gemolog i panelista

Ottavia Pomini ima 26 godina, živi u Londonu i po zanimanju je gemolog. Prije nekoliko godina, još dok je studirala odnose s javnošću i korporativne komunikacije na IULM Sveučilištu u Milanu odlučila se preseliti u New York i, s potporom Career Paths tima, i otpočeti svoje 8 mjeseci dugo pripravništvo u Vhernieru - vrhunskom brendu nakita. Tog trenutka doslovno se zaljubila industriju dijamanata i dragog kamenja. Nakon što je diplomirala na IULM-u i godinu dana studirala na Američkom Institutu za Gemologiju u Londonu, Ottawia je postala gemolog. Vrlo je kreativna i otvorenog uma, posjeduje poduzetnički duh i već radi na otvaranju vlastite tvrtke koja će se baviti nakitom.

Brin Mrzel Oberc

Master Student na ESMT i panelista

Brin ima 22 godine, rođen je u Sloveniji, a maturirao je u Međunarodnoj školi u Beogradu. Nakon mature seli se u Veliku Britaniju gdje studira za Prvostupnika marketinga i menadžmenta na Royal Holloway Universityju u Londonu. Prošlog rujna započeo je svoj Master iz Menadžmenta u Berlinu - online s obzirom na cjelokupnu situaciju s virusom COVID 19. Strastveni je košarkaš, vrlo koristan svom timu i zajednice te uvijek pronađe put do svog cilja.

Tin Vojnović

Master Student u SDI Bocconi i panelista

Tin Vojnović ima 25 godina i dolazi iz Hrvatske. Njegovo studentsko putovanje započelo je na dodiplomskom studiju u Zagrebačkoj školi za ekonomiju i menadžment. Nakon toga završio je dvostruki magistarski program primivši dvije diplome - MBA na ZŠEM-u i Master na Međunarodnom menadžmentu na LUISS u Rimu. Unatoč dvjema master diplomama, još uvijek nije osjećao da je završio svoje akademsko putovanje. S vremenom je razvio veliko zanimanje za gastronomiju i htio je specijalizaciju u tom smjeru. Nastavno na to, započeo je i Master program na menadžmentu hrane i pića na SDA Bocconi. Trenutno ga dijele samo 2 mjeseca od diplome, a ovaj specijalistički program omogućava mu da slijedi svoju strast i bude najbolja verzija sebe.

Goran Vlašić

Docent je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Dr. Goran Vlašić docent je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je fokus njegovog rada u području inovacija i tržišnih strategija. Osim u Zagrebu, radio je kao profesor na Sveučilištu u Ljubljani (SI) i Sveučilištu Sussex (UK), te kao gost predavač na Sveučilištu Bocconi (IT) te Georgia Institute of Technology (SAD). Titule doktora znanosti stekao je na sveučilištu Bocconi (IT) iz područja inovacija i tržišnih strategija te drugi doktorat na sveučilištu Klagenfurt (AT) iz područja sociologije i ekonomije. Tijekom profesionalne karijere profesor Vlašić dobio je mnoštvo nagrada među kojima su najistaknutije European Marketing Academy & McKinsey nagrada za drugi najbolji doktorat u svijetu te Državna nagrada za znanost koju dodjeljuje Hrvatski sabor. U svojim istraživanjima profesor Vlašić se fokusira na strategije stvaranja vrijednosti i inovacije kao temelj rasta i razvoja unutar organizacija. Osim akademske karijere, dr. Goran Vlašić radi kao konzultant za brojna regionalna poduzeća te je suosnivač Instituta za inovacije i pokretač vodećeg regionalnog executive education programa Advanced Program in Business. Kao Predsjednik Vijeća Instituta za inovacije, zajedno sa vodećim znanstvenicima iz regije i svijeta, radi na povezivanju znanosti i prakse u cilju propitkivanja postojećih dogmi i poticanja drugačijeg razmišljanja regionalnih decision-makera kako bi se kontinuirano gradila nova vrijednost te omogućilo dugoročno i održivo poslovanje.

Jacob Fatih

CEO Crelize GmbH

Jacob Faith je CEO Crelize GmbH kojeg je osnovao zajedno s Davidom Ewaldom 2015. godine u Essenu. Rođeni Iranac i osnivač više od nekoliko tvrtki već sada iza sebe ima strmovitu karijeru kao poduzetnik i vizionar koji sa svojom tvrtkom Crealize sada može ponuditi drugim poduzetnicima savjet kako stvoriti infrastrukturu u prijateljskom okruženju kako bi se definirali kao uspješni poduzetnici i pozicionirali svoje ideje na tržište. Rođen u Teheranu 1975. Jacob Fatih morao je napustiti svoju zemlju iz političkih razloga s 23 godine, te je u tim turbulentnim vremenima došao u Njemačku. Poduzetničkim duhom i dobrom povezanošću svoju prvu tvrtku u novom domu osnovao je samo nekoliko godina kasnije: 2005. postao je suosnivač Schulte&Fatih agencije za nekretnine. Jacob Fatih pozicionirao je nekoliko brendova kao lidere na svom tržištu: 2006 pokrenuo je digitalnu platformu za ekstremne sportove pod imenom Sponsoree.com, YT industrija popularizirala je ovo tržište i u idućih nekoliko godina Sponsoree.com je postao jedan od najuspješnijih brendova profesionalnog brdskog biciklizma. Kao suosnivač agencije za nekretnine Greyfiled Group i tech tvrtke IPWatch, Jacob Fatih koristi svoj istančani njuh za tržišne ideje i tržište općenito u raznim industrijama. Kao mlad čovjek koji voli sport i rekreaciju, ušao je i u domenu tada još vrlo male fitness scene: ponudio je svoju viziju i promišljanje fitnessa kao sporta i učinio ga pristupačnim široj zajednici. 2009. godine otvorio je prvi FitX Studio u Essenu. U idućih deset godina, FitX je, pod vodstvom Fatiha i mladog neprestano rastućeg tima postao jedna od najuspješnijih fitness kompanija u Europi: tvrtka trenutno ima 2400 zaposlenika, 89 dvorana i preko 800 000 članova. FitX i njegova misija ZA SVE NAS glasnik su novog doba u fitness industriji. Nakon 10 godina, osnivač Jacob Fatih odlazi iz FitXa na vlastiti zahtjev kako bi svu svoju energiju mogao posvetiti jednom cilju: sa svojom tvrtkom Crealize želi pridonijeti novom mentalitetu u Njemačkoj i stvoriti brend koji će svoj trag ostaviti na svjetskoj razini. Osnovana u Essenu 2015. Crealize razvija novi poslovni model kao "tvrtka kreator" koja start up-ovima pruža tzv. poduzetnički dom: 2018. Crealize postavlja temelje novoj spa generaciji i omogućuje ekskluzivno wellness iskustvo u potpunoj privatnosti. Mindshine postaje dostupan u app store-u kao prva aplikacija za mentalni fitness, a iste godine "Osobni trening za um" postaje dostupan za svakodnevnu upotrebu preko aplikacije. 2019. Fatih i njegov tim osnivaju još jedan Crealize star up: FC REAL ESTATE - tvrtku za razvoj nekretnina u Essenu. Osim toga, Crealiza stoji iza još nekih projekata kao što su: KICKZ.com, K1X, TRYM, Mr.Chain, Joon, Seez, handz, Skill Up DACH and Stryda.

Ea Crnić

Moderator panela „Vaša karijera je naš cilj - iz perspektive učenika“ i studenti na KSV. Gimnazija, Zagreb (IB program)

Ea ima 17 godina, odlična je učenica XV. gimnazije, Zagreb (IB program) i dio Career Paths-a od samog njegovog početka u Hrvatskoj 2019.godine. Vrlo je nadarena za jezike, ali je zanimaju i: ekonomija, međunarodni odnosi, komunikologija i biologija. Inspirirana svojim dosadašnjim međunarodnim iskustvima u obrazovanju u Švicarskoj i SAD-u, Ea želi studirati u inozemstvu. Kada nije zauzeta učenjem, uživa u druženju sa prijateljima i obitelji, kao i u putovanjima i istraživanju drugih kultura.

Antonija Mandić

Glavni moderator Career Paths Connects

Antonija Mandić je hrvatska novinarka, televizijska i radijska voditeljica sa skoro 20 godina iskustva rada u medijima. Nakon početaka na Novoj tv gdje je radila na mjestu novinarke u vijestima, prebacila se na RTL televiziju gdje skoro 10 godina pokriva sve veće zabavne teme i evente, većinom filmske festivale kao što su: Cannes, Mostra, Berlinale, Sundance. Tijekom svoje karijere intervjuirala je jedne od najvećih filmskih zvijezda i vodila neke od najvećih televizijskih projekata RTL-a, kao što je Ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Uređivala je vodila dnevni talk-show Studio 45 koji je pokrivao razne teme - od zabave do trenutnih aktualnosti. Nakon odlaska s RTL-a imenovana je programskim direktorom Soundset radija, nacionalne radio mreže gdje je vodila jutarnji show. Trenutno radio kao media konzultant u vlastitoj tvrtki te vodi i moderira najveće poslovne konferencije u Hrvatskoj kao što su: Dani komunikacija, Weekend media festival, New media market Dubrovnik & Zagreb, FMCG summit, ATP Croatia Open, Digital Takeover, WinDays, HR Days conference, Nielsen annual shoppers trends conference i mnoge druge.

Career Paths Connects 2020
Zagreb, Hrvatska - 25.01.2020.

Play Video